lördag, 11 november 2006

Yosh har signerat pÄ SF-bok!

En glad Yosh som Àr stolt över pyramiden hon byggt med sina böcker.

Idag var Yosh pĂ„ SF-bokhandeln och singerade sin bok ”Yosh! Teckna manga!”. Kajfa var naturligtvis dĂ€r beredd med kameran för att dokumentera det hela. Soya var ocksĂ„ pĂ„ plats för att visa Yosh sitt stöd. Förutom de tvĂ„ signeringstillfĂ€llena höll Yosh dessutom i tvĂ„ korta mangalektioner dĂ€r hon gick igenom nĂ„gra kapitlar ur sin bok. MĂ„nga blev förtjusta nĂ€r Yosh plockade fram folk för att rita av dem. Flera av dem som lyssnade verkade uppskatta lektionerna och lunkade efterĂ„t till signeringsbordet för att skaffa ett eget ex av boken.

Yosh trivdes hur bra som helst med att hÄlla lektion bland hyllor fyllda med anime DVD:er.

Gus Àr en lustig filur som Yosh bara inte kunde lÄta bli att teckna av!

Efter lektionerna samlades en fin liten hög av folk vid signeringsbordet.

HÀr ses Yosh och Peter Madsen (tecknaren till Valhall-böckerna) dela signeringsbord.

Yosh har ritat av Linda som har jobbat pÄ SF sen hon var 19 Är.

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | Ingen kommentar »

onsdag, 8 november 2006

Yokaj Studio + SF-bok = Sant

Det hÀnder mycket skoj denna vecka! SF lanserar nÀmligen en ny hemsideavdelning för manga och anime som ska vara fylld med mycket godis! Bland annat kommer My Bergström att bidra med texter om Japan och japansk populÀrkultur. För vÄr del betyder det att vÄr blogg numera ocksÄ finns pÄ SF nya hemsida. Man kommer Àven kunna via deras nya hemsida stÀlla frÄgor till Yokaj Studio om allt möjligt. Dessutom kommer SF att uppdatera nyheter om oss.

Men det Ă€r inte allt! Denna helg Ă€r det SF-bokhandelns 10-Ă„rs jubileum! Vi kommer att vara dĂ€r och fira med dom. Under lördagen kommer Yosh vid tvĂ„ tillfĂ€llen att signera sin bok ”Yosh! Teckna Manga!” och hĂ„lla i korta mangalektioner. Klicka hĂ€r för mer information om eventet. Hoppas att vi ses dĂ„!

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | Ingen kommentar »