torsdag, 26 april 2007

Vi stÀller ut pÄ Leksands Konstmuseum!

Leksands Konstmuseum har en utstĂ€llning med temat ”Japan i Leksand”. Under april fylls museet med utstĂ€llningar som visar nĂ„got av den japanska kulturen – textil, keramik, japanskt papper, lackarbeten och porslin, mĂ„lningar, shifu och papperstyger. Förutom detta finns dessutom ett program med intressanta förelĂ€sningar och kurser om teceremoni, origami, japanskt mode förr och nu, japanska trĂ€dgĂ„rdar, mangakvĂ€ll m.m.

Yokaj Studios stÀller ut nÄgra verk pÄ museets andra vÄning. Dessutom hade museet bjudit in Yosh för att hÄlla en mangakvÀll för ungdomar. Det blev en mycket inspirerande mangakvÀll för bÄde ungdomarna och Yosh!

UtstĂ€llningen pĂ„gĂ„r 30 mars – 1 maj. Passa pĂ„ att gĂ„ dit om ni bor i nĂ€rheten!

TvÄ Àldre damer tar en titt pÄ Yokaj Studios utstÀllning.

MÄnga vill lyssna pÄ Yoshs lektion och man fick trÀnga ihop sig för att fÄ plats. Men det blev bara trevligare sÄ!


Tack

Vi vill tacka Leksands Konstmuseum för att de stÀller ut vÄra verk och för att de bjudit dit Yosh. Vi vill speciellt tacka Bertil och Mats för det fina mottagandet!

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | Ingen kommentar »

söndag, 22 april 2007

Yokaj Studio har varit pÄ VÄrrullens Filmfestival!

Vi har blivit inbjudna till VÄrrullens filmfestival för att stÀlla ut vÄra alster! VÄrullen Àr en festival för unga filmare med stora ambitioner och i Är har de fÄtt in över 100 bidrag! Kajfa och Soya skickades ivÀg till Fittja, dÀr filmfestivalen höll hus lördag 21:a april. Vi hade ett bord dÀr vi kunde sÀlja böcker och illustrationer av Yokaj Studio, samt ett till bord dÀr vi lÀt festivalbesökarna spela Sumo!

Kajfa fixar i ordning vÄra bord.

HĂ€r ser vi ett par killar mitt i en brottningsmatch!

Kajfa och Yosh (som kom senare) provade och skrev upp sig pÄ Sub Casting!


Tack

Vi vill tacka VÄrullens filmfestival och dess personal för ett extremt trevligt bemötande, och inte minst vÄr kontaktperson Marie!

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | 2 kommentarer »