lördag, 21 februari 2009

Kick Off-fanart del2

Det är så otroligt kul att få Kick Off-fanart och se hur andra tecknare tolkar våra karaktärer. Denna gång har vi fått bilder från Stef Gaines, Stina och Claine! Klicka på bilderna för att se dem i större versioner.

Serietecknaren Stef Gaines tolkning av Andreas, med shojobubblor! Komplett med ett litet självporträtt. Så gulligt att man smälter! Stef är för övrigt en produktiv tecknare som släppt flera fansines på hennes egna serie Anima.  

Stina har gjort en humoristisk tolkning av Krille, Meja och Chiko! Stina k√∂pte Kick Off 1 av oss p√• UppCon, och dagen efter kom hon tillbaka till v√•rt f√∂rs√§ljningsbord och gav oss denna roliga bild! Stackars Chiko… Klicka h√§r om ni vill spana in fler bilder p√• Stinas hemsida!

En annorlunda k√§rlekstolkning av tecknaren Claine i boy’s love-anda! Vill ni se fler grymma verk av Claine kan ni surfa in till hennes DeviantArt-sida. Claine har f√∂r √∂vrigt tecknat omslagen till bokserien Samurajens d√∂ttrar. ¬†

Gillar du också Kick Off? Rösta på den i Bokjury! Om du tycker att Kick Off är en av de bästa böckerna du läst i år, eller bara gillar den grymt mycket, kan du hjälpa oss att rösta på den i årets Bokjury 2008. Det gör du genom att surfa in till deras hemsida www.bokjuryn.se (OBS! Man kan bara rösta fram till 1 april 2009 och du måste vara under 20år). Tack för för ditt stöd! Heja heja Kick Off!

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | 3 kommentarer »