fredag, 3 juli 2009

Kick Off! fanart och recensioner del 4

Äntligen Ă€r det dags för en fjĂ€rde runda av de omtycka fanartinlĂ€ggen hĂ€r pĂ„ bloggen! Vi har Ă„terigen fĂ„tt massor av fina och vĂ€lgjorda fan-arbeten. Tack sĂ„ mycket allihopa, ni Ă€r bĂ€st! Nog med prat, hĂ€r kommer bilderna (klicka pĂ„ bilderna för att se dem i större storlek)!

Först ut Àr en bedÄrande liten teckning pÄ Chiko av Chiwi! Ser han inte bara för söt ut dÀr han hÄller i sin minigitarr och rockar ut? Chiko rocks, indeed!

Denna snygga svartvita fanart pÄ Meja och Andreas gjorde ChemicalTV, komplett med raster i sann mangaanda! Tillsammans med Chiko verkar de vara nÄgra av de mest populÀra karaktÀrerna som det tecknas fanart av. Se fler av ChemicalTVs alster pÄ hennes deviantArt-sida

Mangathepanda har varit en flitig gÀstboksskribent ett tag nu, och det Àr sjÀlvklart med glÀdje som vi tar emot hans söta fanart! HÀr Àr den första av tvÄ, som förestÀller Chiko i juloutfiten som han (?)/hon (?) hade i Kick Off bok 2. SÄ sött som det bara kan bli!

Och hÀr Àr den andra fanarten av Mangathepanda. HÀr har han gjort sin tolkning pÄ Jenny, Andreas, Meja och Krille, alla sÄ petite och söta som socker!

Traggey har varit vĂ€ldigt flitig med fanart, hĂ€r Ă€r den första av tvĂ„, som förestĂ€ller… (trumslag tack) Meja i Ghostbuster-outfit! Är den inte bara för grym? Och titta bara pĂ„ Chiko! Vi kan med sĂ€kerhet meddela att det lockade fram mĂ„nga skratt hĂ€r i studion!

Traggeys andra bild fÄr avsluta denna omgÄngs fanartsamling. Jenny Àr ju hur grym som helst i roller skates, hon kanske borde göra ett gÀstspel i Jet Set Radio Future (som Traggey hÀmtade inspiration frÄn)? För att se mer av Traggey, klicka in dig pÄ hans deviantArt-sida!

HÀr svÀnger vi in pÄ ett sidospÄr. Kinpatsuyasha (eller Gat-chan), en kompis till Soya, har animerat den hÀr videon! Utan att avslöja för mycket kan vi sammanfatta det som Caramelldansen gone wrong. Se och njut! Klicka pÄ videon för att ta dig vidare till Youtubesidan, Gat-chan blir sÀkert glad av fler kommentarer!

Kick Off 2-recensioner
Yokaj Studio + Kick Off!
av Rin-chan pÄ bloggen Nipponshi

Fler blogginlÀgg om fanart
Kick Off!-fanart och recensioner!
Kick Off!-fanart del2
Kick Off!-fanart och recensioner del 3

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | 2 kommentarer »