fredag, 30 oktober 2009

Yokaj Podcast BETA – Episod 2: Resan till Portugal

Varsagoda! Nu finns episod 2 ute (vi har inga svenska bokstaver att skriva med har i portugal…). Hoppas att ni kommer tycka om podcasten!

Nu maste vi tyvarr ga for att ata middag med de andra tecknarna som blivit inbjudna till festivalen i Portugal.

Har garna av er med feedback och fragor till podcast@yokajstudio.com!

Yokaj Podcast BETA – Episod 2: Resan till Portugal

Lyssna pĂ„ Episod 2 (högerklicka och vĂ€lj ”spara som”)

Tidigare episoder

Lyssna pĂ„ Episod 1 (högerklicka och vĂ€lj ”spara som”)

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | Ingen kommentar »

torsdag, 29 oktober 2009

PremiĂ€r för Yokaj Podcast BETA – Episod 1: Resan till Portugal

HÀr kommer nÄgot nytt och skojigt som vi vill bjuda er alla pÄ!

Studion har blivit inbjuden till en seriefestival i Portugal för att promota Kick Off och svensk manga. Och dÄ tÀnkte vi passa pÄ att ta tillfÀllet i akt och podcasta om vÄrt Àventyr i Portugal sÄ att i ocksÄ kan fÄ ta del av den pÄ ett helt nytt sÀtt!

Notera att det Àr en BETA-version. SÀg gÀrna vad ni tycker om podcasten genom att maila till podcast@yokajstudio.com (bara text inga bilder eller lÀnkar). Vi kommer att podcasta dagligen, och ladda upp dem i efterhand nÀr vi fÄr tillgÄng till Internet (vilket Àr lÀttare sagt Àn gjort, vi berÀttar mer om det i episod 2). Ha det sÄ bra!

Yokaj Podcast BETA – Episod 1: Resan till Portugal

Lyssna pĂ„ Episod 1 (högerklicka och vĂ€lj ”spara som”)

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | 2 kommentarer »

mÄndag, 19 oktober 2009

Kick Off! fanart del 5

HÀr kommer ett nytt gÀng med fantastiska Kick Off-fanart som vi har fÄtt frÄn vÄra underbara fans och lÀsare (klicka pÄ bilderna för att se dem i större storlek)!   NÀr vi började teckna Kick Off hoppades vi sÄklart pÄ att serien skulle uppskattas av vÄra lÀsare, men att vi skulle fÄ sÄ hÀr mycket respons i form av uppmuntrande meddelanden i gÀstboken, fanmails och fanart Àr mycket mycket mer Àn vi hade vÀntat oss! Vi vet att vi har sagt det mÄnga gÄnger, men det betyder verkligen mycket för oss. Tack allihopa för att ni stöttar oss!

Supergosig fanart inskickad av Hadia. Vill inte ni ocksÄ bara plocka upp Krille och ge honom en ordentlig kram?!

Hadia förestÀller sig att Chiko drömmer om smaskiga gelehallon. Vi tror att Hadia har rÀtt dÀr!

Lisa Harald gör en otroligt shoujosnygg tolkning av Krille och Andreas! Spana in flera av hennes snygga bilder pÄ hennes DeviantArt-sida.

Blue Umi skickade oss det hÀr coola potrÀttet pÄ Krille. PÄminner om ett sÄnt dÀr idolkort som man kunde samla pÄ som barn! Kika pÄ fotografier och bilder av Blue Umi pÄ hennes DeviantArt-sida.

NÀr vi besökte Valbo Biblioteket i GÀvle trÀffade vi ett gÀng hÀrliga serietecknare frÄn serieutbildningen i GÀvle, en av dem Àr Valerei som har tecknat den hÀr urchramiga Kick Off-bilden. Det Àr andra gÄngen Juan fÄr vara med i en fanart! Se mer charmiga och hÀftiga bilder pÄ Valereis DeviantArt-sida.

FAN ATTACK av Shin aka Yume! Det ser ut att vara rÀtt kört för Andreas. Vi skrattade rÀtt mycket nÀr vi tittade pÄ den hÀr bilden för att det Àr sÄ kul att se en plÄgad/retad Andreas.

Den hÀr bilden Àr sÄ underbart att vi inte vet vart vi ska ta vÀgen!!! Kick Off-karaktÀrer som PINGVINER tolkad av Ronald!!! Varför gjorde vi inte en sÄn manga frÄn början? Var kan man hitta fler av Ronalds pingviner?!

En urgullig och oskuldsfull tolkning av Fredrik. Vi smĂ€lter! Precis som Krille kommer att göra…

VÄr flitiga gÀstboksskrivare MangaThePanda har gjort sin tolkning pÄ hur Jenny och Krille ser ut nÀr de Àr Àldre!!! Wow, Krille ser rÀtt grym ut.   Juan fÄr se upp.

Fler blogginlÀgg om fanart
Kick Off!-fanart del 4!
Kick Off!-fanart och recensioner del 3
Kick Off!-fanart del 2
Kick Off!-fanart och recensioner!

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | 2 kommentarer »

« Tidigare inlägg