onsdag, 23 juni 2010

Kick Off utsedd till ”BĂ€sta serie 2009” i Bokjuryn!!!

HURRA! HURRA! HURRA! Det Ă€r fantastiskt och nĂ€stan ofattbart. För andra Ă„ret i rad har Yokaj Studios underbara lĂ€sare och fans visat oss sin stora uppskattning och stöd genom att rösta fram vĂ„r mangaserie Kick Off som ”BĂ€sta serie” i nationella omröstningen Bokjuryn 2009. Tack alla ni underbara! Vi Ă€r övervĂ€ldigade av ert stöd!

Denna gÄng valde Bokjuryn att hÄlla prisutdelningsceremonin i Folkets hus i UmeÄ den 19 maj. Vi Äkte sÄklart dit för att ta emot vÄrt pris! Fotot ovan visar prisutdelningssalen som höll pÄ att fyllas med barn och ungdomar.  

Humöret var pÄ topp! MÄnga var förvÀntansfulla och hoppades att just deras favoritböcker skulle vinna. Den inbjudna publiken Àr knappt en hundradel av alla de barn och ungdomar som har varit med och röstat i Bokjuryn. Totalt deltog 29 000 i juryn i Är.

Hihihi. Vi hittade dessa söta smÄ lappar som bevakade vÄra platser framför scenen.  

Yey! Konferenciern Tobias Morin ropar upp oss som vinnarna i kategorin ”BĂ€sta serie”. Klicka hĂ€r för att se listan över alla Bokjuryvinnarna.

SÄ hÀr glada och stolta sÄg vi ut nÀr vi tog emot blommor, diplom och applÄder! Ni som hÄller bra koll pÄ oss undrar sÀkert var studions fjÀrde medlem Kajfa har tagit vÀgen. Han hade helt enklet jobb pÄ annat hÄll och kunde inte ta sig loss. Men som tur Àr har vi andra tagit massa foton för honom att titta pÄ. :D

Efter prisutdelningen fick publiken chans att trÀffa vinnarförfattarna och fÄ signeringar. Under en intensiv halvtimme satt vi och signerade till tusen barn kÀndes det som. Det var den mest hysteriska signeringen vi varit med om hittills!  

Efter singeringen blev det mer signering pÄ UmeÄ stadsbibliotek.

NÄgra glada tjejer som visar upp vÄra signeringar med teckningar pÄ dem.  

Vi hann Àven med att bli intervjuade av stadsbiblioteket om vÄrt fina pris.

Glada Yokajtjejer som lÀmnade stadsbiblioteket! Precis som förra gÄngen ville vi hinna spana in stan efter prisutdelningen.  

Vi hittade bokstavlingen hjÀrtat i UmeÄ, som Àr ett hÀrligt konstverk i en park.  

Tack alla underbara lÀsare och fans, alla som har röstat pÄ oss, Bokjuryn och UmeÄ för denna underbara dag! Tack Àven till bokförlaget B. Wahlströms som vÄgade satsa pÄ Kick Off och gjorde detta möjligt för oss. Vi hoppas att ni fortsÀtter stötta och följa oss lÀnge till! Tack och kram till er alla!

Se fler foton frÄn prisutdelningen pÄ vÄr Facebooksida!

Se Yokaj pÄ SVTs Bokjuryreportage


Är du en aspirerande tecknare?

Svenska nyhetssajten Ikikata som skriver om japansk populÀrkultur söker just nu tecknare till deras artikelserie om debutanter. Du kanske Àr en av dem? Kolla dÄ in denna artikel dÀr det finns instruktioner i hur du tar kontakt med dem!

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | 16 kommentarer »