torsdag, 29 juli 2010

Kick Off tar en time-out pÄ obestÀmd tid

Kick Off med gÀnget Krille, Andreas, Jenny, Meja och Chiko tar farvÀl av vÄra kÀra fans och lÀsare pÄ obestÀmd tid. Det Àr med ett tungt hjÀrta som vi berÀttar att bokförlaget B. Wahlströms har tagit beslutet att inte fortsÀtta ge ut Kick Off.

Vi Àr hemskt ledsna för alla vÄra fans och lÀsare som har vÀntat och vÀntat. Ni har visat upp ett sÄnt tÄlamod, förstÄelse och stöd som vi bara hade kunnat drömma om.

Att jobba med Kick Off har varit en av de mest fantastiska erfarenhet som vi har fĂ„tt uppleva. VĂ„r redaktör pĂ„ förlaget har varit underbar att jobba med och vi har lĂ€rt oss mycket. Om nĂ„gon hade berĂ€ttat för oss för tvĂ„ Ă„r sen att Kick Off skulle bli en marionetteater pĂ„ Stockholms Stadsteater hade vi nog inte trott dem! Eller att vi skulle bli framröstade tvĂ„ Ă„r i rad som ”BĂ€sta serie” i Bokjuryn!

Under tiden som vi jobbade med serien blev överraskande hur fÀsta vi har bivit vid de karaktÀrer som vi har skapat, som till en början bara var figurer pÄ papper, men som nu har en plats i vÄra hjÀrtan. Vi Àr som stolta förÀldrar varje gÄng vÄra lÀsare berÀttar för oss vilken karaktÀr de gillar bÀst. Eller hur irriterade de blir nÀr Juan gÄng pÄ gÄng lyckas driva Krille till att göra saker han inte vill. Vi Àr sÄ glada att Kick Off har gett oss chansen att lÀra kÀnna er!

FastÀn nyheten kommer som ett litet mörkt Äskmoln hoppas vi fortfarande att detta inte Àr slutet för Kick Off. Vi kommer att försöka hitta andra sÀtt att lÄta serien leva vidare pÄ. Under tiden kommer vi i studion att fortsÀtta kÀmpa och utveckla oss sjÀlva med nya projekt.

Vi hoppas att det hÀr inte Àr ett definitivt farvÀl utan bara ett uppehÄll innan ett kÀrt Äterseende med Krille, Andreas, Jenny, Meja och chiko.

SÄ fortsÀtt surfa in pÄ vÄr hemsida och stötta oss! Om du vill vara sÀker pÄ att inte missa vÄra nyheter kan du gÄ med i vÄr Facebookgrupp.

MĂ„nga kramar!

– Yosh, Kajfa, Soya & DoraJen

P.S.

Det Àr mÄnga som har frÄgat oss hur ni fÄr tag pÄ Kick Off-lÄten. Med respekt för Jonas som gjort lÄten kan vi inte lÀmna ut den hur som helst. DÀremot kan ni lyssna pÄ den hÀrifrÄn sÄ mycket ni vill. VarsÄgoda :)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | 91 kommentarer »

torsdag, 29 juli 2010

Yokaj Poddradio tar paus pÄ obestÀmd tid

Efter nio episoder gör Yokaj Poddradio ett uppehĂ„ll. Vi vill tacka alla lyssnare som har följt poddradion. Vi hoppas att ni har haft roligt med oss under resan och uppskattat vĂ„ra gĂ€stinslag med Åsa Ekström, Fredrik Strömberg och Daniel Gustavsson. Vi har flera förinspelade gĂ€stintervjuer som vi inte har hunnit köra men som vi hoppas kunna Ă„teranvĂ€nda i framtiden.

Vi hörs!

Yokaj Poddradio
Lyssna pÄ episoder frÄn sÀsong 1

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | 3 kommentarer »