fredag, 12 februari 2010

Kick Off 2 vann andra plats på Lärbro skolas egen ”Bokjurytävling”!

Wow! Vi fick ett jätteroligt mail från bibliotekarien Rose-Marie Törnqvist som hade ordnat en ”Bokjurytävling” på Lärbro skola. Under förra året besökte eleverna ofta biblioteket för att läsa nya böcker som hade släppts under 2009. Och nu har eleverna på Lärbros ”Bokjurytävling” fått rösta fram vilka fem böcker de tyckte var bäst från 2009 – och de har utsett ”Kick Off 2” till andrapristagare! Av alla böcker som släppts under 2009!!! Det är obegripligt! Tack så jättemycket Lärbro skola och Rose-Marie. Vi är så glada och stolta, och lite chockade. Vi ser ut så här –> O()O;;;

Kram på er alla! Vi ska kämpa vidare med Kick Off 3!

RÖSTA PÅ KICK OFF 2 I NATIONELLA BOKJURYN!

Gillade du också om Kick Off 2 och vill stötta oss? Då behöver vi din hjälp! Besök Bokjuryns hemsida och rösta på oss! Man kan rösta fram till 23 april 2010.

Vi vill även passa på att ännu en gång tacka alla som har röstat fram Kick Off 1 till bästa serie 2008 på nationella Bokjuryn! Det var den bästa presenten till studion nånsin. Det värmde våra hjärtan.

TEATER!
Visste du att ”Kick Off” blir dockteater på Stockholms Stadsteater med spin-offpjäsen ”Meja i spökjägarnas sal”? Pjäsen har premiär 19 februari och håller på fram till slutet av maj 2010. Du kan läsa mer om pjäsen och hur du bokar biljetter på Stockholm Stadsteaters hemsida!

YOKAJ PODDRADIO
Nu kan ni följa studions arbete i vår poddradio som vi sänder varje måndag kväll. Klicka här för att lyssna på poddradion!

LÄNKAR
Besök Kick Off-mangans officiella hemsida
Kick Off 1 prisbelönas som ”Bästa serie 2008” i Bokjuryn maj 2009
Meja i spökjägarnas sal på Stockholms Stadsteater

Visste du att vi numera finns på Facebook?

Joina gärna vår grupp och stötta oss!

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | Ingen kommentar »

Lämna en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security text shown in the picture. Click here to regenerate some new text.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Obs: Kommentarerna måste godkännas av Yokaj Studio innan de visas på bloggen. Du behöver alltså inte skicka in samma kommentar igen.