torsdag, 29 juli 2010

Kick Off tar en time-out på obestämd tid

Kick Off med gänget Krille, Andreas, Jenny, Meja och Chiko tar farväl av våra kära fans och läsare på obestämd tid. Det är med ett tungt hjärta som vi berättar att bokförlaget B. Wahlströms har tagit beslutet att inte fortsätta ge ut Kick Off.

Vi är hemskt ledsna för alla våra fans och läsare som har väntat och väntat. Ni har visat upp ett sånt tålamod, förståelse och stöd som vi bara hade kunnat drömma om.

Att jobba med Kick Off har varit en av de mest fantastiska erfarenhet som vi har fått uppleva. Vår redaktör på förlaget har varit underbar att jobba med och vi har lärt oss mycket. Om någon hade berättat för oss för två år sen att Kick Off skulle bli en marionetteater på Stockholms Stadsteater hade vi nog inte trott dem! Eller att vi skulle bli framröstade två år i rad som ”Bästa serie” i Bokjuryn!

Under tiden som vi jobbade med serien blev överraskande hur fästa vi har bivit vid de karaktärer som vi har skapat, som till en början bara var figurer på papper, men som nu har en plats i våra hjärtan. Vi är som stolta föräldrar varje gång våra läsare berättar för oss vilken karaktär de gillar bäst. Eller hur irriterade de blir när Juan gång på gång lyckas driva Krille till att göra saker han inte vill. Vi är så glada att Kick Off har gett oss chansen att lära känna er!

Fastän nyheten kommer som ett litet mörkt åskmoln hoppas vi fortfarande att detta inte är slutet för Kick Off. Vi kommer att försöka hitta andra sätt att låta serien leva vidare på. Under tiden kommer vi i studion att fortsätta kämpa och utveckla oss själva med nya projekt.

Vi hoppas att det här inte är ett definitivt farväl utan bara ett uppehåll innan ett kärt återseende med Krille, Andreas, Jenny, Meja och chiko.

Så fortsätt surfa in på vår hemsida och stötta oss! Om du vill vara säker på att inte missa våra nyheter kan du gå med i vår Facebookgrupp.

Många kramar!

– Yosh, Kajfa, Soya & DoraJen

P.S.

Det är många som har frågat oss hur ni får tag på Kick Off-låten. Med respekt för Jonas som gjort låten kan vi inte lämna ut den hur som helst. Däremot kan ni lyssna på den härifrån så mycket ni vill. Varsågoda :)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | 91 kommentarer »

91 kommentarer

 1. Lomise säger:

  Men… men… kommer inte 3’an ut i sommar då X(

  Varför!?

 2. Tomas Antila säger:

  NEEEEEEEEEEJ!!!;_;

 3. Madde säger:

  Nej! Så synd :( Jag undrade nyss vad som blev av denna otroligt fantastiska serie, misstänkte att det var något sånt här. Men ni alla på YS ska veta att ni har mitt stöd och att jag kommer köpa och sprida vad ni än publicerar i framtiden. Lycka till!

 4. kami säger:

  Bara av ren nyfikenhet, hur står det till med rättigheterna om ett annat förlag skulle vilja ge ut fortsättningen?

 5. Yokaj Studio säger:

  Lomise: Vi hade hoppats på att den skulle komma ut nu i sommar, men eftersom serien tar time-out på obestämd tid kan vi inte säga när tredje boken kommer ut. :(

  Tomas: :(:(:(:(:(

  Madde: Tack Madde!!! TwT Det gör oss så glada att veta att du stöttar oss. Vi ska jobba på att ta fram fler intressanta projekt i studion. Ã’wÓ/

  kami: Det är fritt fram faktiskt. B. Wahlströms är schyssta och har inte försökt hogga rättigheterna. De har inget emot att vi försöker med andra förlag. :)

 6. Minochi säger:

  Men hur kommer detta sig??
  Sålde böckerna för lite? ;A;

 7. Karin säger:

  Det är nästan så att ögonen fäller ifrån säg tårar när man läser dethär. :( DET JAN JU INTE VARA SANT!! :(

  I början av sommaren följde jag med mamma in till stan. Vi gick in i en affär med en massa manga och sådant. Jag hade varit sugen sedan tidigare då jag läst en eller två sidor i min kompis i skolan, men då var det så pratigt så jag fick ingen ro. Men inne i affären fick jag syn på den, Kick off 1. Mamma sade att jag fick den. På spårvagnen hem började jag.
  Läste, läste, när jag gick hem, läste läste. Hemma, slog mig ner i soffan och läste och läste, och sedan var den slut! :/

  Nästa gång vi åkte in köpte jag tvåan. Tog lite längre tid att läsa den, men alla stunder med kick off i händerna har jag njutit. Varje minut, varje sekund.

  När kick off 2 var slut tog jag även tag i YOSH teckna manga som jag fått för ganska många år sedan. Jag hade många gånger börjat, men aldrig kommit till slutet, men nu gjorde jag det.
  Jättebra var den också!

  Men såhär kan det ju inte sluta!! Vad händer sedan? Får Krille tillslut Jenny? Jag stöttar er till hundra!

 8. Poi säger:

  Jag tycker det här är väldigt synd, jag undrar bara varför. :/

 9. 蝶 säger:

  Det var riktigt tråkigt höra. Konstigt att de bara bestämde sig för att sluta ge ut serien helt plötsligt? Ni har ju fått massa priser och vad jag har förstått har det gått ganska bra för er.
  Jag hoppas att ni kmr kunna ge ut den tredje boken ändå, och även att ni uppdaterar poddradion snart ;D

 10. Yokaj Studio säger:

  Karin: Tack Karin för att du stöttar oss! Och för att du delar med dig av din historia hur du kom i kontakt med Kick Off. Det gjorde oss mycket glada att läsa att den har gett dig så mycket glädje! Nu vet vi inte om serien fortsätter, eller när den gör det. Men vi ska kolla på möjligheter att få fortsätta med den. Vi vill så gärna berätta vidare vad som kommer hända med Krille, Andreas, Meja, Jenny och Chiko i slutet!

  Poi: Det är jättesynd. :(
  Som med det mesta har det med ekonomi att göra. De la ner hela sin mangaavdelning förra året, men valde att vänta med Kick Off, just för att den är populär och sålde bra i början, för att se om mangamarknaden skulle återhämta sig någorlunda. Men under tiden har flera förlag minskat på sin mangautgivning, vilket lett till att många bokhandlar valt att sluta sälja manga helt och hållet, vilket har lett till att många av våra läsare inte längre kan få tag på böckerna. Som tur är kunde våra läsare hitta böckerna på biblioteket. Men tyvärr hjälpte det inte förlagets försäljningssiffror. De bedömde helt enkelt att det var svårt att fortsätta sälja framtida Kick Offböcker.

  Jättetråkigt som sagt, men vi förstår att förlaget behöver måste ta hand om sin ekonomi också. :) Vi får se om vi kan hitta alternativa vägar för Kick Off.

  蝶: Poi ställde en liknande fråga som vi svarade på i förra stycket. Med tanke på att det blev svårare och svårare för våra läsare att köpa Kick Off så spelade det ingen roll att vi vunnit priser eller fått en teater. Både vi och förlaget tycker att det är jättesynd! Men det är ändå en tröst att tänka att vi gjort så gott vi kan och inte kunde ha gjort mer för serien.

  Vi hoppas också kunna ge ut fortsättningen på serien på något sätt. Vi får se hur det blir. :D

  Poddradion är också på paus numera. Du kan läsa mer om det på bloggen.

 11. Bangen säger:

  Vad synd att serien har tagit paus. . . Hoppas ni kämpar vidare i alla fall!! Jag kommer inte sluta heja på er i alla fall!
  Ganbatte!! >w</

 12. Satori säger:

  Men va synd!!! Jag som väntat så länge >.< Men så kan det gå ibland, det är bara att rycka upp sig och se andra möjligheter, Yokaj Studio är hur grymma som helst, det har vi ju fått bevis på många gånger!! :D Kick Off! kommer inte att utebli för alltid eller nåt sånt, den kommer snart tillbaka på ett eller annat sätt :) Hoppas Yokaj gänget har det bra nu och att ni ändå har händerna fulla med annat, önskar er trevliga sista sommardagar innan höstterminen börjar och lycka till!

 13. Anna säger:

  Neej. D’:
  Jag hade gått in på datorn och gick in i bibliotekets hemsida och sökte efter om det fanns några mangor som jag kunde läsa och då fick jag syn på Kick of jag blev mycket nyfiken track in, läste handlingen och reserverade 1:an och 2:an. Jag läste dom hela tiden. På sängen, på soffan. Överallt… när jag var klar tänkte jag : Wow! Jag måste genast låna 3:an men jag sökte på den men den fanns inte. Jag tänkte att jag kunde vänta lite och vänta på att 3:an skulle komma ut. Men nu när jag läser detta så blir jag ledsen… men jag hoppas att ni kommer att kunna ge ut Kick Of igen. Jag kommer alltid att finnas vid er sida! :)

 14. vivi säger:

  Men kan ni inte typ göra mangan och sen lägga ut så man kan läsa på hemsidan istället ?

 15. Line-chan säger:

  Såhär lät jag när jag fick höra denna tragiska nyhet:
  ”NEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJ!!!!!VARFÖÖÖÖÖÖRRRRR!!!!!!!!?????????? X””’O”

  Kick off har varit ett rent nöje att läsa. Den var helt enkelt perfekt!! Krille, som var så otroligt skön. Meja, som var så gullig på alla sätt och vis. Jenny, som man först trodde var ganska självupptagen, men sedan när man lärde känna henne, blev hon en av ens favoriter. Andreas, som var så dryg mot Krille, men hade trots allt ett gått hjärta. Chicko, som är den bästa medhjälparen man kan få. Och självklart Juan, som vi alla störde oss på men som ändå passade så bra in i serien! C:
  Jag hoppas innerligt att Kick Off kommer tillbaka snart, så att vi får se hur det går för dem!!:D
  Många kramar och stöttande!!^^<3<3

  //Line-chan ^^

 16. Mickiz säger:

  Gah!! *SHOCK* gud var förbannad man blir när bokförlagen underskattar oss mangaälskande!!
  Allvarligt, bara för att manga inte säljer lika bra som Twilight eller Vargbröder, behöver de faktiskt inte lägga ner hela skiten!! Det finns faktiskt fler mangaälskare än man tror!!

  På grund av det måste man läsa på internet eller köpa böckerna för 100kr på nätet. Lite dumt, eller hur? OCH DESSUTOM INTE ENS PÅ SVENSKA!!
  Och numera har ju OneManga stängt ner allt för att utlänska bokförlag har köpt rättigheterna…jag menar,

  Ger de inte ut manga för att göra läsarna glada? Om de bara gör det för pengarna, då jävlar är det ingen idé att ha bokförlag alls!!

  Tack för att ni jobbar hårt!!
  Ganbatte!!

 17. Yokaj Studio säger:

  Bangen: Tack så mycket för ditt stöd!!! >w</

  Satori: Du har helt rätt i att man ska rycka upp sig och se efter andra möjligheter! :D Vi ska fortsätta kämpa och inte ge upp. Ã’wÓ Tack för ditt uppmuntrande meddelande! Hoppas att du också har haft trevliga sommardagar. *w*

  Anna: Tack Anna för att du delar med dig av din historia hur du kom i kontakt med Kick Off. Det är så roligt att höra. :D Hoppas att du är lite gladare nu när nyheten hunnit smälta. Vi är så glada att vi har dig vid vår sida!

  vivi: Vi skulle kunna lägga upp mangan på vår hemsida som du säger. :) Men i så fall måste vi komma på andra sätt att kunna betala hyra och köpa mat. Eftersom Kick Off tar upp all vår tid att göra är det svårt att kunna tjäna pengar på andra sätt. Ett sätt är såklart att ta betalt för läsandet på hemsidan. Men vi försöker först och främst kolla om vi kan fortsätta ge ut den med andra förlag. :)

  Line-chan: Wow, vi tror att vi hörde dig! TwT Vilken fin beskrivning du lämnade om karaktärerna i Kick Off, det är så vi känner om dem också! Tack för att du delade med dig av dina tankar om Kick Off. Kram! <3

  Mickiz: Det är jättetråkigt för alla mangaläsare att bokförlagen lägger ner så många bra manga. :( Samtidigt förstår vi att förlagen måste lägga ner bokserier om de inte tjänar pengar på dem. Om de tar alltför många riskabla satsningar kommer istället bokförlaget att gå under. Det är tråkigt när allt i slutändan handlar om pengar. TwT Men vi mangaälskare hittar alltid våra vägar! Ã’wÓ Tack för ditt pepp!

 18. Mangafreak nr. 1 säger:

  Det är så jäkla sjukt att de bara lägger ner den! Jag har läst Inuyasha som de slutade publicera (Kick Off är bättre) bara för att inte en miljard köper de typ! Yosh (eller någon annan från Yokaj), kan ni mejla mig? Jag har lite frågor och sånt jag vill ställa. Snälla. Jag, plus alla mina manga-älskande kompisar (de få som gillar det(de är konstiga TT…)) skulle prisa er som gudar, iaf jag, om ni tog kontakt med ett annat förlag och fortsätter att ge ut den. Kick Off är en av de bästa manga jag någonsin läst och jag har läst många! Snälla asså… Plz

  //Mangafreak nr. 1

 19. ♥MangaMonster :3 säger:

  Bwääääääääääääääääääääääääääääää
  Buuuuuuhuuuuuuuuhuuuuu
  Så synd att den laddes ner.Gillar inte bokförlaget B.Whalstörm just nu.Men är typ pytte pytte lite tacksam att de endå gav ut Kick off 1 och 2.Jag ska hålla utkik efter Kick off 3 i evigheter enda tills den ges ut.Hoppas ni hittar ett annat bokförlag än B.(Kick off krossarna) whalström!

 20. Yokaj Studio säger:

  Mangafreak nr.1: Hej hej! Wow, vi känner oss så glada och stolta att du tycker så bra om Kick Off! Det är jättetråkigt att förlaget la ner den. :( Och vi förstår att många är ledsna och undrar varför. Det bästa sättet att ställa frågor till oss är att posta det på vår Gästbok/BBS. Det kanske finns fler som undrar samma frågor som du och dina kompisar. :)

  BwääääääääääBuhuuuhuu: Hej! (Tror inte vi fick med alla ää eller uu :3 ). Tack för ditt stöd och att du fortsätter hålla utkik efter Kick Off3!!! TwT Det är många som undrar över B. Wahlströms beslut att lägga ner serien. Men vi förstår att det inte funkade för dem efter att ha pratat med dem. Under tiden som vi har jobbat med dem har de varit snälla och tagit hand om oss, och som vi förstår gillar de också Kick Off. Så det var nog inget lätt beslut för dem heller. TwT

 21. Alice säger:

  Men jag tyckte väl att det tog lång tid för boken att komma ut! Så går man in här och läser och får reda på varför den aldrig kom… Nu blev jag ledsen, för ska jag vara helt ärlig så är Kick Off min absoluta favoritmanga!

 22. Elisabeth säger:

  nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej!!! Det här kan inte vara sant :'( så sjukt dåligt!!!!!!!!!!!!!! Jag som längtat till kick off 3 så mycket! :'(((((

 23. Yokaj Studio säger:

  Alice: Vi känner oss riktigt riktigt stolta att du har Kick Off som favoritmanga. =TwT=. Men vi hoppas att du har hittat annat som fått dig att bli gladare sen du postade här.

  Elisabeth: :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( *kram kram*!

 24. Ninni säger:

  men ååh :( jag vill veta vad det kommer hända med andreas och om jenny och krille kommer bli ihop och nu kommer inte kick off 3 komma ut, bästa boken jag har lääst juuuuuu ;(
  bwuuuuuääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää T.T

 25. Moa säger:

  menmenmen! KickOff får inte sluta ges ut, de e katastrof ju ='( kan man inte ordna något med ett annat förlag?? ='(

 26. Yokaj Studio säger:

  Ninni och Moa: Vi är glada att ni och många andra vill läsa fortsättningen i serien! Vi vill också att serien ska leva vidare, och just nu kollar vi efter nya sätt att lösa det. Det kan ta lite tid. Vi hojtar till i nyhetssektionen och på bloggen så fort vi vet något. :)

 27. Fanny :) säger:

  tänkte väll jag o villken itd det tog sådära!Åhhh,vad synd verkligen :(
  Men hoppas ni kan forsätta :3
  Det är min absoluta favorit serie!8DDD
  NI ÄR BÄST,KOM IHÅG DET! :DD

 28. Lena Pedersen säger:

  Detta är ju skandal! Finns det inget annat bokförlag för Wahlströms verkar inte bry sig det minsta. Först beslutade man att inte längre ge ut den underbara mangan för yngre läsare, Yotsuba och Nu Kick off! Bojkotta Wahlströms!

 29. Yokaj Studio säger:

  Fanny: Tack för peppen!!! TwT Mitt i allt det här tråkiga är det underbart att du och så många andra stöttar oss! :’D

  Lena: Ja, jättetråkigt att all manga på Wahlströms har avslutats! Yotsuba& var underbar. Bokförlaget var nog tvungna att lägga ner sin mangasatsning när den inte var tillräckligt lönsam för dem. :( Det är såklart tråkigt när det handlar om pengar, men samtidigt så förstår vi att förlaget måste tänka på sin överlevnad också. :) Vi försöker titta på andra förlag eller andra sätt att fortsätta serien på. Vi ger inte upp så lätt! Ã’wÓ Men det kan ta lite tid. Tack för att du delar med dig av dina tankar!

 30. Hubert säger:

  Jätte synd att det skulle bli såhär… Jag hoppas verkligen att ni lyckas med eran framtid, jag kommer kolla bloggen varenda dag för att se om det kommer något som kommer hålla serien vid liv :)

 31. regina säger:

  jag började läsa kick off igör, och jag fullkomligt ÄLSKAR den! Ni är helt enkelt bäst, jag blev så ledsen och besviken på B walströms för att de inte viil fortsätta att ge ut kick off, det kan bara inte sluta så här!!!!!!!!!!!! @_@ så snälla snälla snälla, försök att hitta ett annat förlag!! Fortsätt kämpa! Någonstans i detta avlånga land borde det finnas förlag som bryr sig om kultur!!!!! ha det bra!!!!!!!

  varma hälsningar från Umeå! @_@/>>

 32. Hubert säger:

  Känns av någon anledning som att 3:an kommer komma ut av nån anledning och att ni kommer fixa allt! Och typ nästa dag i alla tidningar i hela världen står det typ ”Revolutionerande Manga hittad i Sverige!!!” Fast på alla de andra språken. :D

 33. Yokaj Studio säger:

  Hubert: Det skulle vara en dröm att få se Kick Off överallt. ^__^ Vi är glada att du tror så starkt på serien och oss! Vi ska kämpa på så gott vi kan och försöka hitta en bra lösning. Ã’wÓd

  Regina: Oh! Vad roligt att du nyligen kommit i kontakt med Kick Off! :D Det är roligt för roligt för att nya läsare upptäcker den fastän serien är nedlagd av bokförlaget. Men precis som vi förklarade för Hubert tänker vi inte ge upp så lätt. Det kommer ta lite tid. Men vi hoppas på det bästa. :)

 34. frog_lover säger:

  Va synd att det inte ska komma ut någon till kick off!! :(

 35. Micaela säger:

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
  Hoppas iaf att Kick Off! 3 kommer ut nån gång! Jag har precis börjat läsa den ju…..! Varför vill inte B. Whalströms inte ge ut den mer?!

  MLH Micaela :(

 36. Josefine-chan säger:

  Hej
  Jag blev jätte ledsen när jag läste det :( Jag älsar värkligen Kick off!!! Men kan inget annat bokförlag ge ut böckerna? Jag vill verkligen veta vad som händer med Kick-off gänget!!!!
  Jag hade läst manga innan men jag hade inte fastnat för någon manga förrän jag läste kickoff
  :(
  Kram ett ledset fan!!

 37. Yokaj Studio säger:

  frog lover: Tycker vi också!!! :(

  Micaela: Vi är jätteglada att det är nya läsare som fortfarande hittar till Kick Off! :D Eftersom manga inte var tillräckligt lönsamt för förlaget bestämde de sig för att sluta publicera manga. Vi är såklart ledsna för att Kick Off strök med, men samtidigt förstår vi förlagets beslut. :)

  Josefine-chan: Vi blir ledsna när vi hör att du är ledsen. :( Men vi är jätteglada att du skriver till oss och berättar att du gillar Kick Off! Vi hoppas också att något annat förlag vill ge ut den. Vi letar! :)

 38. regina säger:

  jag undrar vad det var för låt son andreas lyssnade på när han blev överkörd. det står ju typ kent-berg och dalbana men enligt spotify finns inte den låten:-(

 39. Yokaj Studio säger:

  Regina: Den låttiteln är lite knepig! :) Man läser lätt ”Berg och dalBana”, men låten heter egentligen ”Berg och dalVana”. Byt alltså ut ”b” mot ”v” så får du säkert bättre träff! :D

 40. regina säger:

  tack så jättemycket @–“@/

 41. BOnbori Kun säger:

  Jag kan inte bajsa för jag inte har läst kick off å jätte länge…..
  hoppas att det går best ich så att den blir en serie film av det

 42. Yokaj Studio säger:

  BOnbori Kun: Hahaha! :D Tack för lyckoönskningen! En Kick Off-film hade varit häftigt. *__*

 43. Jennipher säger:

  Hoppas ni hittar ett nytt sett att publicera serien för jag tycker den är helt underbar och väntar otåligt. :*

 44. siik säger:

  det får inte sluta så här!!! kick off måste fortsätta!! i alla fall en bok till!! jag måste ha Kick Off 3! jag ska nog läsa ettan för fjärde gången ;(

 45. diana ;) säger:

  hah jag fattar inte! jag menar jag fick kick off boken på en måndag och jag läste ut den samma dag! dagen efter läste jag ut två:an och nu väntar man på tre:an och så kommer det ingen :'(
  har ni testat med andra förlag? om ni har så kan ni inte..ååh jag vet inte! men ni måste komma på nåt! jag misstänker att meja gillar andread i alla fall! hhihi

 46. diana ;) säger:

  hehe jag menar andreas* ÅÅH vad gulligt ifall de börjar gillar varann! vad som än händer så står jag bakom er när det gäller denna boken!
  (har inte läst era andra)

  LYCKOKRAAMAR! ^^

 47. Markus säger:

  NEEEEEEEEJJJJJJJJJ Vad ska jag brendan och ingrid yosh största stalkers nu göra för att få yosh’s autograf på våran manga >:3

 48. hanna säger:

  skit :(
  jag som börjat läsa den… :/

 49. TT-tobbe säger:

  En sån bra manga som kickoff! jag lånade första boken och sen läste jag den och tyckte den var så bra att jag läste den 5 gånger på raken och köpte den sen när 2an kom ut så letade jag på två bok affärer som brukar sälja manga och dem sa att den var slut sold samma hände 2 gånger sen bestälde jag den på nätet för inte så länge sen och väntade på att 3an skulle komma ut och så läste jag det här men jag är nästan säker på att den kommer fortsätta att publiceras.

  LYCKA TILL!

 50. Kellie säger:

  Waaah!! T.T älskade verkligen kickoff! Kommer ihåg fösta gångeb jag såg den! På upcon 09 då ki stod och sålde exemplar och jag lyckades få era autografer och blev avritad (yaaay!) kick off är så bra just för att det inte är en ’typisk’ manga! Ingen socker söt shojou och inte heller en rå shounen där hjälten alltid nästan dör!
  Böckernq har gett mig flera timmars underhållning (läst om minst hundra gånger!) och jag hoppas verkligen ni hittar ett annat förlag som vill ge ut den!

 51. Nea säger:

  SNNÄÄÄLLLLLLLLLLLLLA! Kan ni inte hitta ett annat förlag? Skapa ert eget? Ge ut den iligalt? GÖR VAD SOM HELST! Jag älskade kick off och GAHAHHAHAH! JAG VULL HA DEN TILLBAKA TT.TT SNÄLLA?! Asså, jag vill verkligen. Visa hur många som älskar den! Varför gör B walström så mot mej? TT.TT

 52. Yokaj Studio säger:

  Jennipher: :* på dig också! Vi kämpar på. ^__^

  siik: Det är så roligt att du läser om KO1 flera gånger! Du ska nog se att vi försöker få tredje boken lika spännande som tvåan och plåga er inför fyran! :D

  diana ;): Tack diana för ditt stöd! :,D Vi tycker det är jättekul när du och andra läsare kommer med gissningar på vad som kommer hända med Andreas, Meja och dem andra. Kram på dig också!

  Markus: Yosh säger ”kram på er mina underbara stalkers!”. Vi kommer säkert ses på konvent eller andra roliga ställen! :D

  hanna: Ledsen att det blev så här. TwT Vi förstår att det är många som vill läsa fortsättningen. Vi kollar vad vi kan göra.

  TT-tobbe: OMG! 5 ggr i raken. Hardcore! :D Vi blir så rörda när vi läser hur du ansträngde dig för att få tag i den andra boken. Tack för ditt stöd! :D

  Kellie: Kul att vi har gett dig ett så tydligt minne. Vi tycker att det är bland det roligaste att träffa våra läsare på konvent. Vi hoppas att vi ses igen fastän det är osäkert om vi kommr ha Kick Off 3 att sälja nästa gång. :)

  Nea: Hahaha, du har en sån härlig inställning! Vi tror att det går att fortsätta ge ut Kick Off. Så länge du och alla andra läsare inte ger upp på oss tänker inte vi ge upp! Ã’wÓ>

 53. serieguy54 säger:

  Åhhh jag älskar kick off. Jag hoppas att jenny och krille blir blir till sammans och att andreas får leva igen. :D
  Mvh.
  serieguy54

 54. Junnä säger:

  NÄÄÄJ!

  Det måste måste måste funka på annat sätt! Jag köpte båda böckerna och fastnade vi dom i flera timmar och har läst dom om och om igen för att trösta mig själv för att 3’an inte är/Kanske inte kmr/ ute än. Det är fan den bästa mangan jag ngnsin läst och jag vill så gärna bara se hur det går med Andreas efter det med Meja, när Andreas blev ledsen för att han inte var levande, och Meja lovade att hitta ett sätt för han att gå vidare! T~T

  OCH, Snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla KOM TILL UPPCON 11! JAG MÅSTE FÅ TRÄFFA ER DÄR OCH FÅ ER AUTOGRAF OCH TYP ALLT! JAG KMR ALLVARLIGEN STÅ OCH SKRIKA OM NI KMR 8DDD

 55. Snurrfjong säger:

  Har ni kollar med förlaget som publicerar ”Sayonara September”? Kanske dem vill publicera mer manga? Det är sugigt att all manga på svenska försvinner. Jag köper visst helst manga på engelska men kan man få böckerna billigare med samma kvalité då är det inte så noga. Kick off är dessutom en svensk sådan så då är ju valet själv klart. Men men, det gammla förlaget borde fortsatt att ge ut dem. Varför inte liksom? Blä.

  Köpte förresten de första 2 böckerna nyss på bok rea. Jag är snål och har väntat länge men hade planerat tidigare att köpa dem någon gång. haha…vad jag suger…Om jag ska säga något så tycker jag den är väldigt bra tecknad. Läser man hundratusen tals Japanska serier som jag så är det lätt att se hur mycket arbete som lagts ner. Vet många populära serier i Japan som till och med är ganska fula i jämförelse. Och enligt mig så är tecknings stilen nästan lika viktig som storyn. Annars hade man ju kunnat sitta och läsa en vanlig bok. Right? :B

  japp…

  Jag undrar hur det ska bli med mitt eget tecknande. Har slappat de senaste åren. Inte bra. Har annars hållit på bra länge. Typ, 10 år. Det är länge eller? Eller förresten nu glömde jag hur gammal jag var. Har hållit på ännu längre än så. Fy vad tiden går fort. Får ta och sätta igång innan man tynar bort och blir ett spöke jag också. ( As dåligt skämt. )

 56. Alice säger:

  Jag har fortfarande inte hittat någon annan manga som duger. Jag behöver Kick Off! D:

 57. John säger:

  Alltså det kan bara inte vara sant:( av allt jag har läst i hela mitt liv så är kick off den bästa. Jag hoppas värkligen att ni kan få ut 3:an. Ni krossar allt. Men i 2:an efter att krille bakat men Jenny så har Juan något märke på kinden. Var de för att han fick nobben av Jenny eller något?

 58. John säger:

  Jag känner på mig att 3:an kommer men när otålig.

 59. Virran säger:

  Neeejj!!! Kick Off kommer att forsätta!! Så är det bara, för det har jag bestämt!!!:3

  Måste se mer av Andreas!! *///*

  Yosh, Dorajen, Kajfa och Soya;

  KÄMPA PÅ!!! :D

  Många varma kramar/ Virran

 60. Abdullha säger:

  Varför?!!!!! Jag älskade varkligen dena serie jag gila den moket snäla den ska vara kvar snäla jag älska är!! :(

 61. Maggie säger:

  Va ??????? Jag har för 2 dagar köpt 2AN och jag Tänkte : När jag läser ut den måste jag köpa 3an den måste ju vara i afferer… Och diekt när jag läste ut den så gick ja till dena hemsidan och kollade är 3an kommer ut men nu är jag så besviken på Walström att dom gjorde så ! Hur kan sånt hända ? Ne… Snälla Kämpa försök hitta någon annan kanske ….

  / kram maggie

 62. Yokaj Studio säger:

  serieguy54: Vi hoppas också få berätta vidare om vad som händer! :D

  Junnä: TwT Vi känner lite som du. Men vi är så glada att du gillar Kick Off! Vi kommer säkert träffas någon gång i framtiden. Vi åker ibland till UppCon och säljer våra böcker. Vi kommer inte åka dit i år. Men vi ses säkert nångång! :D

  Snurrfjong: Oj! Vi är smickrade att du jämför Kick Off med japanska serier. Tack för komplimangerna. ^__^ Vi håller med dig helt och hållet att bilder och story är lika viktiga. Och det är något vi hela tiden tänker på när vi gör Kick Off. Vi hoppas att svensköversatt och svenska manga inte kommer försvinna. Men att det bara tar lite tid för dem att komma tillbaka. :)

  När det gäller ditt eget tecknande. Tio år är inte jättemycket om man tecknar från och till! :) Men tiden går fort. Det viktiga är ändå att ha kul när man tecknar! :)

  Alice: Aaaw! TwT Vi hoppas ändå att du hittar många bra manga att läsa! Det finns mycket som är bra därute. :D

  John: Hihihi, det här med Juans märke på kinden. Ibland berättar vi inte allt i Kick Off, utan låter läsarna själva hitta på vad som hänt. Men vi tror att Jenny har något med det att göra. XD Tack för att du gillar Kick Off och berättar det för oss! TwT

  Virran: Vi ska kämpa på! *w* Kram på dig oxå!

  Abdullha: Vi kämpar så gott det går på att hitta nya sätt att ge ut den på. :) Vi vet att det är mycket begärt, men håll ut!!! ;w;

  Maggie: Åh vad kul att nya läsare fortfarande hittar till Kick Off! Men vi förstår att det är jättetråkigt för dig att så tätt inpå upptäcka att Kick Off e på paus. :( Men vi ska kämpa! Ã’wÓd Kram!

 63. muhammed säger:

  Snälla yokajstudio ja läste kick off 1an och 2an på sama dag ja tyckte de va den besta böker ja har läst i mitt liv. så snälla yokajstudio gör kick off 3an. Ja
  kan inte tencka på not anat en kick off. Svara snälla yokajstudio.

 64. cool säger:

  nej jag lovar om det inte kommer en då vet jag inte vad livet har för menning snälla whalström försök så mycket du kan

 65. john säger:

  ar ni gjort klart manuset till 3:an? Om ni har kan ni väl berätta lite om vad som händer.TwT

 66. Trivoc säger:

  Tack för en bra serie, tråkigt med bokförlaget…

  Ni har inte funderat på att ge ut den via internet där läsare kan betala via plusgiro eller liknande för att få tillgång till en fil innehållande boken? Det öppnar förvisso upp vägen för att få tag i boken gratis, och det är kanske ingen bra idé. Sen en del manga slutade ges ut har jag själv börjat läsa online, och köper de böcker som kommer ut ändå för att stödja översättarna, men det kanske inte finns tillräckligt med initiativ för det. Ni har säkert redan funderat på det, men jag bara undrade.

  Återigen, tack för en bra manga, hoppas att intresset hos förlagen kan öka igen! :)

 67. Husin säger:

  Synd att ni måste lägga ner, jag som nu har väntat i 3 månader nu…. Jag tycker iallafall att ni borde få sälja vidare böckerna, finns det någon som vet en annan mangabok som handlar om typ två killar som gillar en tjej? Isåfall skriv ;) kick off det bästa jag har läst.

 68. Anonymus säger:

  NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!
  VAAAAAAAARFÖR?!?!?!?!
  :'( :'( :'(

 69. Yokaj Studio säger:

  Muhammed: Tack för att du gillar Kick Off så mycket! Vi kämpar med 3an. :D

  cool: ”Den som väntar på något gott…” väntar alltid för länge! :D

  john: Klart vi inte kan berätta! ;) Vi vill så gärna, men det blir roligare om ni får läsa det sen.

  Trivoc: Tack själv för att gillar Kick Off! :D Vi har funderat på att ge ut den via Internet. Det är mycket möjligt att det blir onlineläsning som gäller. Det här med hur man ska få in pengar via en onlineserie är lite knepigt. Vad läsarna är redo att betala, och vilka betalningssätt som är bäst. Vi har inte riktigt löst den biten än. Men vi återkommer! Tack för tipset. :)

  Husin: Wow, tack för att du berättar vad du tycker om Kick Off! Vi är riktigt smickrade. :D Få se, en annan manga där två killar gillar samma tjej. Prova Touch eller Slow Step av Mitsuru Adachi! :D

  Anonymus: *tar oss friheten att ställa oss bredvid dig i toppen av berget och skrika* NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! VAAAARFÖÖÖR?!?!?!?!
  …………
  ….
  Ah, det där var skönt. Det är riktigt riktigt tråkigt vad som har hänt med Kick Off. Men vi har inte gett upp den än. To be continued! ;)

 70. Oliver säger:

  Det har gått ett sedan beskedet nu.
  Några nyheter om förlag osv?
  Vi alla har längtat tålmodigt :(

 71. Oliver säger:

  Ett år har det gått, ett år xD

 72. HanneChan säger:

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!
  FAN!! Jag älskar ju Kick off!
  tusan tusan ********

  Det är en av de få svenska mangor som är helt jäkla otroliga…

  jag börja seriöst gråta nu xD tusan

 73. Theodore säger:

  Hur många kick off böker kommer ni göra om ni får fortsätta?

 74. Yokaj Studio säger:

  Oliver: Uj vad snabbt året har gått! Vi har tyvärr inga nyheter att komma med just nu. :)

  Hannechan: KRAM!!! TwT

  Theodore: Om vi kan fortsätta ska vi nog köra hela serien så som vi har planerat den från början. Det kommer bli totalt 6 delar då.

 75. Sandra-Chan säger:

  Q_Q även om jag vet det så är ju sjukt ledsen över att Kick Off!3 inte kommer Q_Q
  buhuhu~ TT^TT

 76. VanilliaDream säger:

  Nä du skämtar me mig. Åh, jag som älska den serien så mycket! Och jag är 15. Till och med min lillebror älskar den. De är ju typ en serie i alla åldrar. Jag kan inte fatta det! Och man har ju så många frågor
  och speciellt om Meja och Andreas, Kristoffer och Jenny! Åhhhhh Yosh, Dorajen, Kajfa och Soya Kämpa och ge ut resten så vi får veta vad som händer. Bry er ej om att företaget lägger ner det! NI KAN GÖRA VAD SOM HELST!!!!!!!

 77. Anna D säger:

  Kick off kommer någ säljas som smör om den kommer utt i 3an.jag hoppas verkligen att den gör X)

 78. ann säger:

  neej!det måste finnas något annat sätt för att kunna fortsätta med serien. jag har verkligen fäst mig vid serien och måste få veta hur den slutar! men så länge, lycka till med de andra projekten! ^^

 79. Katti säger:

  Gud vad tråkigt att ni inte kunde trycka Kick off 3. Jag längtade verkligen efter den. Hoppas ni kan trycka den snart. Kick off är så himla bra.
  Kram och lycka till!
  Katti

 80. Meyyaaa säger:

  Nej ni skämtar…… JAG KOMMER GRÅÅTAA SNAARRTT !! asså kick off 1 och 2an var dom bästa böckerna jag har läst i hela mitt liv jag kommer dööö ….. VARRFÖÖÖÖRR ?? x’O

 81. Rose-Marie Törnqvist säger:

  Heeej!
  Varje vecka frågar någon elev här på skolbiblioteket efter Kick-Off 3. 1:an och 2:an är fortfarande populära fast tiden går. Finns det inget annat förlag som vill trycka den?

 82. Felicia säger:

  Hej :)
  Jag älskar verkligen de här böckerna och jag blev jätte ledsen när jag såg att ni skall ta en paus :( varje jul brukar jag få i julklapp en kick off bok så det blir lite tungt utan en ny upplaga hoppas att ni kan börja producera dem igen :) finns det något annat sätt att få tag på den?

 83. merre säger:

  naaaaaw ;( jag har läst både ettan och 2an ett par gånger och varge gång e de lika roliga och spänande saknar verkligen till 3an kommer ut Å_Å

 84. Mimzy säger:

  Synd, att inte 3:an kom ut när den skulle.. ;( Men som tur är så kan man läsa KO 1 och 2:an om och om igen :)

 85. anonym säger:

  kan ni inte lägga ut den i internet och så betalar man för att läsa den där?

 86. anna säger:

  kan ni inte hitta ett annat bok förlag som vill ge utt boken. det skulle vara så synd om boken inte kom ut någon gång. kolla med bilda dom kancke vill ge utt den. SNÄLLA KOLLLA MED DOM!!!!!

 87. eva-lotta [älskar manga] säger:

  första gången jag träffade kick off var på biblan. jag kollade på framsidan och tänkte först (förlåt) denna bok kan inte vara rolig. jag har nämligen läst typ flera svenska mangor inted bästa kvalitet brukar det vara. så läste jag lite och gav boken en chans och lånade den.
  den var vriden åt fel håll tänkte jag också jag råkar alltid läsa svenska böcker fel för att jag är van vi det japanska. Men alltså aaah andreas får liksom inte dö. han kanske inte gillar att vara spöke me endå så vill han nog finnas där den kaxiga saken har faktist ett hjärta jue :p läser boken hundra gånger fortsätter tills trean kommer, även om den inte kommer ut :D

 88. Josefin säger:

  Köpte böckerna för flera år sedan, har läst igenom dem massvis med gånger, jag tröttnar aldrig på dem…
  Storyn är så otroligt bra och underhållande. Varje gång jag läst ut 2an blir jag så nyfiken på hur de ska gå för Andreas! (och de andra för den delen) Det var ca 2 år sedan ni tog time-out… Hur går det för er? Är så extremt sugen på att läsa fortsättningen! Kick off! är den bästa mangan! Ni är bäst! Kan ni inte hitta ett annat förlag som kan ge ut era följande böcker (hoppas verkligen ni kommer att fortsätta!) Tack och hej, krille-pastej!!

 89. Fanny säger:

  Nej, alltså jag dööör . Jag måste få läsa fortsätningen . Vad har hänt det var så otroligt längesen ni sa att ni tog en time-out? Snälla svara! Tror ni det hjälper att kontakta B.Wahlströms om boken?

 90. Josefin säger:

  Nu i Juli blie det fem år sedan och jag har fortfarande inte slutat att tänka på slutet….älskar Kick Off för mycket nästan…TT still waiting

 91. Kirin säger:

  gaaaaHHH, DET VAR VERKLIGEN VARIT ETT LÅNG TAG SEDAN SIST!! ; ;

Lämna en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security text shown in the picture. Click here to regenerate some new text.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Obs: Kommentarerna måste godkännas av Yokaj Studio innan de visas på bloggen. Du behöver alltså inte skicka in samma kommentar igen.