måndag, 1 december 2008

Kick Off! fanart och recensioner!

Vi har fått jättefina Kick Off! fanart! Tack så jättemycket Rikkachan, Minochi och Fia. Vi blev både inspirerade och rörda. Men självaklart också väldigt stolta! Därför tänkte vi lägga upp bilderna här på bloggen. Klicka på bilderna för större versioner.

Den allra första fanarten på Kick Off! tecknades av Rikkachan! För er som inte har läst vår manga kan vi berätta att den föreställer spöket Andreas (också känd som ”killen som hade allt”). Rikkachan har lyckats fånga Andreas typiska pose! Och vi gillar den sorgsna blicken på honom. Tack för din bild Rikkachan! *w*

Fanart #2 är en väldigt speciellt tolkning gjord av Minochi! Hon har döpt bilden till ”Kick off our doubts”. Vi blev helt tagna när såg den. Tack så jättemycket Minochi! *w* För er som vill se mer av Minochi kan ni besöka hennes DeviantArt-sida och spana in hennes coola bilder och serier!

Fanart #3 är en riktig glädjespridare! Man kan bara inte låta bli att le och bli glad när man tittar på den. Tack Fia för den otroligt fina bilden! *w* Fia är för övrigt ett jättestort FMA-fan och hon är grym på att teckna FMA-inspirerat. Spana in på hennes DeviantArt-sida så förstår ni vad vi menar!

Recensioner
Nu när Kick Off! har funnits ute i bokhandlarna ett tag har det även börjat dyka upp recensioner på den. Vi är överraskade och jätteglada över hur positiva recensionerna är! Det är helt fantastiskt! Klicka på länkarna nedan om du vill läsa vad kritikerna tycke rom Kick Off.

Recensioner av:
Fredrik Strömberg
-seriejournalist och ordförande för Seriefrämjandet

Mangabibliotekarien Daniel Gustavsso
-bibliotekarie och skribent för Arbetarbladet

Andre Lindholm
– en av Sveriges största bloggare om japansk populärkultur

Sanna Ulfsparre
skribent för Västerbottens Folkblad

RÖSTA PÅ KICK OFF!
Gillar du Kick Off! och tyckar att den är en av de bästa böckerna du läst i år? Stöd oss och rösta på Kick Off som en av årets bästa böcker i Bokjury! Det gör du genom att surfa in till deras hemsida www.bokjuryn.se. Men innan du kan rösta behöver du skaffa dig en inloggning (finns bl a under ”Hur röstar man?”) Sen är det bara att välja din 5 favoritböcker ur årets bokutgivning. Kick Off! kan du hitta under kategorin ”serier”. Heja heja Kick Off!

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | 2 kommentarer »

2 kommentarer

 1. Anonym säger:

  Hej!

  Jag skulle vilja ha bilder från Kick Off. (Hittar inte några på google)

  Mvh.

 2. Yokaj Studio säger:

  Hej!
  Det kan vara lite svårt att hitta bilder på Kick Off på google. Lättast är att kolla i http://www.kickoffmanga.se!

Lämna en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security text shown in the picture. Click here to regenerate some new text.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Obs: Kommentarerna måste godkännas av Yokaj Studio innan de visas på bloggen. Du behöver alltså inte skicka in samma kommentar igen.