torsdag, 7 maj 2009

Vi har varit medbedömare i projektmässa!

Igår var vi på IT-gymnasiet i Uppsala på ett viktigt uppdrag, vi hade nämligen bjudits in till treornas mässa som medbedömare till deras projektarbeten. Kajfa skulle representera studion medan vi andra ställde ut och pratade med eleverna. På mässan ställde treorna ut med sina olika projektarbeten. Vi såg många kreativa och roliga projekt! Under några korta hektiska timmar skulle Kajfa tillsammans med ytterliggare en inbjuden medbedömare ha gått igenom cirka 50 projektarbeten och satt sina betyg.   Kajfa hade med sig kameran i hopp om att kunna fånga lite projekt på bild men bedömarna hade ett så pass tight schema att han inte hann ta några foton (jättesynd!). Dagen skulle avslutas med prisutdelning där Kajfa utser vinnarna till ett av priserna, nämligen projektet med bästa design eller grafiskt utförande.

Så här såg det ut när DoraJen och Soya ställde ut. Både lärare och elever var nyfikna på vad vi höll på med.

När dagen började gå mot sitt slut samlades alla elever i skolans matsal för prisutdelning.

Kajfa på scen tillsammans med medbedömare annonserar vinnarna.

Några glada elever som har vunnit!

Efter prisutdelning var det rush hem för många. Andra höll oss sällskap.

När vi satt och ställde hände något fantastiskt. Några musikelever swischade förbi oss på waveboards spelandes på gitarrer! De seglade smidigt runt i korridorerna samtidigt som de plongade harmoniska melodier. De charmade oss totalt. Mer sånt i skolor!

Sammanfattning
Efter att ha varit på IT-gymnasiet i Uppsala önskade vi (bara lite grann) att vi kunde få gå om gymnasiet (helst där). Skolan, eleverna och lärarna utstrålade en trygg och mysig stämning. Lärarna och eleverna verkade ha ett härligt kompisförhållande med varandra. Och vi blev inspirerade av all kreativitet som eleverna visade upp genom sina projektarbeten! Det var kul för oss att ta del av deras arbeten, och vi hoppas att de också tyckte att det var kul att vi var där.

Tack
Vi vill tacka både skolan och vår kontaktperson Mathias för att ni har bjudit in oss. Och så vill vi förstås tacka alla elevers om kom och pratade med oss och visade intresse!

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | Ingen kommentar »

Lämna en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security text shown in the picture. Click here to regenerate some new text.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Obs: Kommentarerna måste godkännas av Yokaj Studio innan de visas på bloggen. Du behöver alltså inte skicka in samma kommentar igen.