tisdag, 12 maj 2009

Kick Off!-fanart och recensioner! del 3

Vi har fått mer fanart från våra underbara fans och läsare. Tack så mycket, ni är helt underbara! Vi kan förstås inte låta bli att ladda upp dem och dela med oss. Klicka på bilderna om ni vill se dem i större storlek (om möjligt). Kick Off 2 har fått ett par fina recensioner, och vi har samlat dem som länkar längst ner på inlägget. Titta, läs och njut~~~~~!

Vi vet, vi vet! XD Det är är ingen fanart på Kick Off. Men vi tänkte att den va kul att visa upp ändå. Här ser ni Yokaj Studio i toppform! Det är Fia som har gjort en fanart på oss. Hihi. Visst är vi oemotståndligt charmiga? Se mer av Fia på hennes DeviantArt-sida

Den här coola tolkningen av Andreas gjordes av Valerei. Yummy! Kolla på hennes DeviantArt-sida för att se fler grymma bilder av henne!

Presenten som vi fick av Mel! Hon överraskade oss med en bild på Jenny när vi firade studions 5-års jubileum. De flesta av er känner säkert till Mel. Hon har blivit mycket uppmärksammad för sina grymma serier till Mangatalangen och har dessutom tecknat maskoten Ganzo till tidningen Shojo Stars. Mer av Mel kan ni få genom att surfa in på hennes hemsida!

Rikkachan skickade oss sin tolkning av Meja och Chiko. De är så söta att man smälter!

Ingen kan få nog av Mel! Så här coola skulle Meja och Chiko ha sett ut i Mels serier. Waow!

En superrolig tolkning av Chiko av Traggey som vi träffade på PicaCon! Undrar vad Chiko är så arg över. Det är nog bara Traggey som vet! Spana in på fler bilder av honom på hans DeviantArt-sida.

Isa mailade oss den här roliga bilden på Andreas och Krille som fick oss i studion att fundera lite. Varför har Krille aldrig reagerat på Andreas tröja? En av de stora mysterierna i Kick Off-världen!
Sen kan vi bara inte låta bli att visa upp den här Caramelldansen-video som Traggey har tillägnat Jenny! YaY, vi kan inte låta bli att dansa med Jenny! Surfa gärna in på Traggey’s Youtubekanal och kommentera hans video.

Kick Off 2-recensioner
Kick Off! 2 av Yokaj Studio
av Mangabibliotekarien Daniel Gustavsson
-bibliotekarie och skribent för Arbetarbladet

Svensk manga om spöken, fotboll och kärlek
av Sara Larsson/Bulls Press
– skribent för Bulls Press och NWT.se

Yokaj Studio: Kick Off! volym 2
av André Lindholm
– skribent för Ikikata.se

Mer blogginlägg om fanart
Kick Off!-fanart och recensioner!
Kick Off!-fanart del2

Caramelldans
Caramelldansen –’ Kick Off! av Fia

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | 15 kommentarer »

15 kommentarer

 1. Rebecka säger:

  hejj, Jag älskar verkligen kick off och har läst de två som kommit ut flera gånger om, :D jag undrar när trea kommer ut? längtar så…

  kram, Rebecka

 2. regina säger:

  Kan ni inte berätta för oss fans om vad som kommer att hände emellan Andreas och Meja! man ser ju att de kommer att bli kära, men om ni inte kan ge ut boken så kan ni ju skriva det på bloggen så att man får veta, annars kommer man aldrig att få någon ro…

 3. Yokaj Studio säger:

  Rebecka: Oj, det blev ett jättesent svar nu! Vi har missat att svara det här inlägget. Dåligt! Superkul att du älskar Kick Off. *w* Det tråkiga är att serien har tagit en time-out (läs mer här: http://www.yokajstudio.com/blog/swe/?p=113). Men vi hoppas att serien kommer kunna fortsätta i framtiden. Vi kollar efter lösningar just nu. :)

  Regina: Vad roligt att du och många andra är extra nyfikna på vad som kommer hända mellan Andreas och Meja! Eftersom vi inte vet hur det blir med serien just nu vill vi inte avslöja för många detaljer. :) Men vi hoppas att du kommer få läsa det i framtiden!

 4. Julia säger:

  Haha, jag tänkte också på det där med tröjan! :D
  Kick Off är en av dem absulut bästa serierna som jag har läst! Jag hoppas verkligen att det blir en 3:a!

 5. Yokaj Studio säger:

  Julia: Wow! Det värmer att höra att det är en av de bästa serierna du har läst. =^__^= Vi tackar och bugar!

 6. wiktor säger:

  Hej jag hoppas att det kommer en 3:a för jag e jätte uppspelt och har läst kickoff 1 och 2 och vill läsa 3:an för det är så spännande emellan jenny och krille när det är jul så hoppas det kommer en 3:a

 7. Yokaj Studio säger:

  wiktor: Hej hej! Vad kul att du är uppspelt inför Kick Off3! ^___^ Som du kanske vet har serien tagit en time-out efter att förlaget valde att inte fortsätta ge ut serien. Men vi kikar efter andra möjligheter att ge ut den. Så häng kvar! :D

 8. Elyse säger:

  Hej hej kick off är en av den bästa mangan jag har läst och längtar och hoppas att ni kan ge ut en del 3 och jag undrar redan vad som kommer hända mellan meja och andreas och man förstår att det kommer hända något mellan Jenny och Krille också…
  Redan Läs sugen hoppas ni kan ge ut en del tre :D

 9. Anna D säger:

  Kick off äger jag tipsar alla mina vänner om den och den är en av alla böker manga som är bra och jag har väldigt svårt att hitta bra böker.just sitter jag här och bara önskar att 3: an kommer utt!

 10. Oscar säger:

  Asså, Länktar tills kick off 3 kommer ut. Palar knappt att vänta

  SNÄLLA!! JAG PALLAR KNAPPT ETT
  DYGN TILL UTAN ATT FÅ VETA VAD
  KOMMER HÄNDA MED ANDREAS.

  PS: Den där inga Juen ser typ asså liksom ut som en tjej. :)

  Bye bye!!

  Snabba på lite va med att göra klart kick off 3

  :) :) :) :) :) :) :)

 11. Oscar säger:

  Asså typ pallar knappt att vänta

  tills kick off 3 kommer ut

  :) :) :) :)

  PS: den där inga juen ser ut som en tjej

 12. Chiyuko säger:

  SERIÖST. När kommer Kick Off! tre ut!? Jag vill läsa den, det har jag velat i snart två år nu. DX Snälla, please, onegai!! It’s cruel people. Cruel, I’m saying. >:(

 13. Pauline säger:

  Komigen nu det har gått över 2 år nu och dom har inte släppt den så det är ju troligt att den aldrig kommer bli släppt…..Well ni borde bara berätta slutet så slipper alla tjata och dom blir nöjda. Själv så läste jag ut 1an och 2an idag (Fick reda på vad dom var idag) och sen ville jag beställa 3an men så står det att den inte finns då blir jag besviken…..SÅ snälla yokaj studio berätta slutet så vi alla kan sluta tänka på det och så……….Tackar

 14. Pauline säger:

  Ni kan ju lägga upp hela kick off 3 här på eran hemsida så kan man läsa den härifrån då skulle alla nästan bli så glada så dom skulle jag vet inte vad…..Det skulle vara en bra ide!

 15. Cornelia säger:

  Hejj ;) Jag älskar kick off… och har läst båda böckerna… fast har 3an kommit ut???

Lämna en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security text shown in the picture. Click here to regenerate some new text.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Obs: Kommentarerna måste godkännas av Yokaj Studio innan de visas på bloggen. Du behöver alltså inte skicka in samma kommentar igen.