fredag, 3 juli 2009

Kick Off! fanart och recensioner del 4

Äntligen är det dags för en fjärde runda av de omtycka fanartinläggen här på bloggen! Vi har återigen fått massor av fina och välgjorda fan-arbeten. Tack så mycket allihopa, ni är bäst! Nog med prat, här kommer bilderna (klicka på bilderna för att se dem i större storlek)!

Först ut är en bedårande liten teckning på Chiko av Chiwi! Ser han inte bara för söt ut där han håller i sin minigitarr och rockar ut? Chiko rocks, indeed!

Denna snygga svartvita fanart på Meja och Andreas gjorde ChemicalTV, komplett med raster i sann mangaanda! Tillsammans med Chiko verkar de vara några av de mest populära karaktärerna som det tecknas fanart av. Se fler av ChemicalTVs alster på hennes deviantArt-sida

Mangathepanda har varit en flitig gästboksskribent ett tag nu, och det är självklart med glädje som vi tar emot hans söta fanart! Här är den första av två, som föreställer Chiko i juloutfiten som han (?)/hon (?) hade i Kick Off bok 2. Så sött som det bara kan bli!

Och här är den andra fanarten av Mangathepanda. Här har han gjort sin tolkning på Jenny, Andreas, Meja och Krille, alla så petite och söta som socker!

Traggey har varit väldigt flitig med fanart, här är den första av två, som föreställer… (trumslag tack) Meja i Ghostbuster-outfit! Är den inte bara för grym? Och titta bara på Chiko! Vi kan med säkerhet meddela att det lockade fram många skratt här i studion!

Traggeys andra bild får avsluta denna omgångs fanartsamling. Jenny är ju hur grym som helst i roller skates, hon kanske borde göra ett gästspel i Jet Set Radio Future (som Traggey hämtade inspiration från)? För att se mer av Traggey, klicka in dig på hans deviantArt-sida!

Här svänger vi in på ett sidospår. Kinpatsuyasha (eller Gat-chan), en kompis till Soya, har animerat den här videon! Utan att avslöja för mycket kan vi sammanfatta det som Caramelldansen gone wrong. Se och njut! Klicka på videon för att ta dig vidare till Youtubesidan, Gat-chan blir säkert glad av fler kommentarer!

Kick Off 2-recensioner
Yokaj Studio + Kick Off!
av Rin-chan på bloggen Nipponshi

Fler blogginlägg om fanart
Kick Off!-fanart och recensioner!
Kick Off!-fanart del2
Kick Off!-fanart och recensioner del 3

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | 2 kommentarer »

2 kommentarer

  1. David Borgström säger:

    Wah! Stackars Soya!

  2. Yokaj Studio säger:

    Hehehe! Go Gat-chan!

Lämna en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security text shown in the picture. Click here to regenerate some new text.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Obs: Kommentarerna måste godkännas av Yokaj Studio innan de visas på bloggen. Du behöver alltså inte skicka in samma kommentar igen.