måndag, 19 oktober 2009

Kick Off! fanart del 5

Här kommer ett nytt gäng med fantastiska Kick Off-fanart som vi har fått från våra underbara fans och läsare (klicka på bilderna för att se dem i större storlek)!   När vi började teckna Kick Off hoppades vi såklart på att serien skulle uppskattas av våra läsare, men att vi skulle få så här mycket respons i form av uppmuntrande meddelanden i gästboken, fanmails och fanart är mycket mycket mer än vi hade väntat oss! Vi vet att vi har sagt det många gånger, men det betyder verkligen mycket för oss. Tack allihopa för att ni stöttar oss!

Supergosig fanart inskickad av Hadia. Vill inte ni också bara plocka upp Krille och ge honom en ordentlig kram?!

Hadia föreställer sig att Chiko drömmer om smaskiga gelehallon. Vi tror att Hadia har rätt där!

Lisa Harald gör en otroligt shoujosnygg tolkning av Krille och Andreas! Spana in flera av hennes snygga bilder på hennes DeviantArt-sida.

Blue Umi skickade oss det här coola poträttet på Krille. Påminner om ett sånt där idolkort som man kunde samla på som barn! Kika på fotografier och bilder av Blue Umi på hennes DeviantArt-sida.

När vi besökte Valbo Biblioteket i Gävle träffade vi ett gäng härliga serietecknare från serieutbildningen i Gävle, en av dem är Valerei som har tecknat den här urchramiga Kick Off-bilden. Det är andra gången Juan får vara med i en fanart! Se mer charmiga och häftiga bilder på Valereis DeviantArt-sida.

FAN ATTACK av Shin aka Yume! Det ser ut att vara rätt kört för Andreas. Vi skrattade rätt mycket när vi tittade på den här bilden för att det är så kul att se en plågad/retad Andreas.

Den här bilden är så underbart att vi inte vet vart vi ska ta vägen!!! Kick Off-karaktärer som PINGVINER tolkad av Ronald!!! Varför gjorde vi inte en sån manga från början? Var kan man hitta fler av Ronalds pingviner?!

En urgullig och oskuldsfull tolkning av Fredrik. Vi smälter! Precis som Krille kommer att göra…

Vår flitiga gästboksskrivare MangaThePanda har gjort sin tolkning på hur Jenny och Krille ser ut när de är äldre!!! Wow, Krille ser rätt grym ut.   Juan får se upp.

Fler blogginlägg om fanart
Kick Off!-fanart del 4!
Kick Off!-fanart och recensioner del 3
Kick Off!-fanart del 2
Kick Off!-fanart och recensioner!

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | 2 kommentarer »

2 kommentarer

 1. Shin aka Yume! säger:

  Yaaay!

  Vad glad jag blir att ni gillade min bild! Tyvärr kunde jag inte hänga på de andra serietecknarna och träffa er i Valbo men jag skickade med bilden för att visa min uppskattning av era böcker och hoppet ni ger mig som en framtida serietecknare med kärlek för manga!

  Tack för att ni la upp bilden och för hoppet ^^

  Kram

  Shin

 2. Yokaj Studio säger:

  Hej hej Shin!
  Tack så jättemycket för din bild! ^__^ Den var jättefin och vi blev jätteglada när vi såg den (och skrattade en del här i studion).

  Vi känner oss stolta och glada för att du får hopp av vårt arbete. Vi ska fortsätta kämpa och vi kommer säkert korsa vägar igen i framtiden! Go go svensk manga! Ã’wÓd

  Kramar!

Lämna en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security text shown in the picture. Click here to regenerate some new text.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Obs: Kommentarerna måste godkännas av Yokaj Studio innan de visas på bloggen. Du behöver alltså inte skicka in samma kommentar igen.