torsdag, 12 november 2009

FIBDA Seriefestivalen i Portugal – Dag 7

På den sjunde dagen lämnade vi Portugal för att bege oss tillbaka till Sverige. Det var lite svårt att lämna den härliga 24 gradiga värmen för våra ynka 7 i Sverige… Men vi såg faktiskt emot att komma hem också (att vi skulle välkomnas med hagel var väl ändå lite att ta i). Det har varit sju intensiva med roliga dagar. Vi har fått träffa de roliga killarna från NCreatures, representanter från festivalen FIBDA som tog hand om oss, Sveriges ambassad som vi lunchade med och som dessutom hade sponsrat vår resa, alla tecknare och festivalbesökare. Och sist men inte minst − den goda maten. Vi är både glada och tacksamma. Tänk att det är vår manga Kick Off som tagit oss hit. Nu när vi har kommit hem ska vi fortsätta kämpa och jobba hårt med Kick Off och annat som vi tror på!

Yokaj Podcast BETA
Episod 7: FIBDA – Internationella seriefestivalen i Amadora, Portugal

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Ligia och Yosh. Ligia är representanten från festivalen som har tagit hand om oss tecknare. Hon har inte varit något annat än hjälpsam och underbar under hela vår resa.

Tack till  
Killarna på NCreatures. Tack så hemskt mycket för den tid och det arbetet ni har lagt ner för att arrangera vårt besök. Vi vill speciellt tacka Ricardo och Mapril! Ni är helt underbara. Vi kommer snacka mer senare.

FIBDA för att ni tog in oss som era gäster, ställde ut våra verk och tog hand om oss med både mat, skjuts och underhållning. Vi vill speciellt tacka Ligia och Helder.

Sveriges Ambassad i Lissabon som har sponsrat resa. Och speciellt tack till Sahra och Martin för den trevliga lunchen.

Alla andra tecknare som tillhörde vårt ”gäng” (tre olika gäng av tecknare hade bjudits in för att gästa festivalen under olika veckor). Tack för att ni delade med er av era erfarenheter och historier! Det var ett inspirerande möte. Det var speciellt roligt att kunna lära känna vår svenska kollega Natalia Batista bättre!

Till alla ni som kom till vår signeringssession och seminarium på festivalen. Det var kul att träffa er alla. Tack för att ni visade ert intresse och stöd för svensk manga.

Alla ni som lyssnade på vår Yokaj Podcast BETA! YEY! Det var som sagt vår BETA-sändning och vi visste inte riktigt hur mottagandet skulle bli. Men tack för alla feedback och frågor som vi har fått. Vi kommer att börja med den riktiga Yokaj Podcast den 16 november. Hoppas att ni fortsätter lyssna på oss då!

PODCAST LYSSNARTÄVLING
Vår Portugalresa är över, men tävlingen pågår fram till 15 november! Alla som skickar frågor eller feedback till podcast@yokajstudio.com är med i en utlottning där vinnaren får en present som vi har tagit med hem från Portugal.

Notera att du inte ökar din vinstchans genom att skicka in många mail, utan det är en vinstchans per person. Vad väntar ni på? Maila oss nu och berätta vad ni tycker!

Visste du att vi numera finns på Facebook?

Joina gärna vår grupp och stötta oss!

Skriven av Yokaj Studio | Permalänk | Ingen kommentar »

Lämna en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security text shown in the picture. Click here to regenerate some new text.
Click to hear an audio file of the anti-spam word

Obs: Kommentarerna måste godkännas av Yokaj Studio innan de visas på bloggen. Du behöver alltså inte skicka in samma kommentar igen.